Στο πλαίσιο των ποδηλατικών εκδηλώσεων του διημέρου  «Γαλατάς Road Race 2015» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/02/2015 , αγώνας ποδηλασίας δρόμου 50 χλμ. σε μορφή circuit, με 5 στροφές των 10 χιλιομέτρων από Γαλατά-Κρυονέρι-Γαλατά.

 



Η εκκίνηση δόθηκε στις 4:00 το απόγευμα από την πλατεία Γαλατά και έλαβαν μέρος αθλητές διαφόρων κατηγοριών. Ο αγώνας διήρκησε συνολικά κάτι λιγότερο από 2 ώρες. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, αλλά στον τελευταίο γύρο ξεχώρισε ο πρώτος. Η δεύτερη και η τρίτη θέση κρίθηκε στο δέκατο του δευτερολέπτου. Πρώτος τερμάτισε ο Ζιάκας Βασίλης με χρόνο 01:33:42:02, δεύτερος ο Σπαγκούρος Άλκης με χρόνο 01:33:47:49 και τρίτος ο Ροδόπουλος Κώστας με χρόνο 01:33:47:93. Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ. Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν τον αγώνα και ο Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν από τις 2:30 το απόγευμα, στην πλατεία Γαλατά για να πάρουν μέρος στο Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο, με αφετηρία την πλατεία Γαλατά  κατευθυνθήκαν προς   το Κρυονέρι και επέστρεψαν στην πλατεία Γαλατά.

 

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top