MTB Γέρακας Junior

ΠΡΟΟΙΜΙΟ:

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Βδομάδας Κινητικότητας, τo Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συνεργασία με το Δήμο Παλλήνης διοργανώνουν το «MTB Γέρακας Junior» - δοκιμασίες ορεινής ποδηλασίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 στην περιοχή του δήμου Παλλήνης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Οι κατηγορίες θα έχουν ως εξής:

 • 3-5 ΕΤΩΝ
 • 6-7 ΕΤΩΝ
 • 8-10 ΕΤΩΝ
 • 11-12 ΕΤΩΝ
 • 13-14 ΕΤΩΝ
 • 15-16 ΕΤΩΝ
 • 17-18 ΕΤΩΝ

Οι παραπάνω κατηγορίες ισχύουν για αγόρια και για κορίτσια.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 • 16.00-17.00: Άνοιγμα Γραμματείας. Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία της διοργάνωσης. Επιβεβαίωση συμμετοχών τουλάχιστον 60' πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.
 • 17.00: KIDS 3-5 ΕΤΩΝ (5')
 • 17.10: JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ (10')
 • 17.25: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ (15')
 • 17.40: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ (15')
 • 18.00: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ (20')
 • 18.25: ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ (30')
 • 19.00: ΕΦΗΒΟΙ 17-18 ΕΤΩΝ (30’)
 • 19.45: Απονομές όλων των κατηγοριών

 

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Πρόκειται για μία σύντομη διαδρομή κλειστού τύπου, μήκους 1500 μέτρων κατά προσέγγιση, η οποία βρίσκεται στον ανοιχτό χώρο επί τη συμβολή των οδών Γέρακα, Έβρου και Τρικάλων στην περιοχή του Γέρακα.

Οι κατηγορίες 3-5 ΕΤΩΝ και 6-7 ΕΤΩΝ θα τρέξουν σε μικρότερες διαδρομές, κατάλληλες για τις απαιτήσεις της κατηγορίας τους.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές). Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό χώρο επί τη συμβολή των οδών Γέρακα, Έβρου και Τρικάλων στην περιοχή του Γέρακα.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 1. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες των open εκδηλώσεων συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής υποχρεωτικά ή/και δηλώνουν συμμετοχή ηλεκτρονικάστην ιστοσελίδα www.mtbxpert.gr.  

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 17/09/2019 και ώρα 24:00μμ.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 16.00 έως τις 17.00 στο χώρο πλησίον της εκκίνησης.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI για ό,τι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

 1. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Υποχρεωτική χρήση κράνους

Δεν επιτρέπεται η χρήση μεταλλικών προεξοχών ή καρφιών πάνω στα ελαστικά του ποδηλάτου.

Τα ποδήλατα πρέπει να έχουν τροχούς που δε θα ξεπερνάνε τις 29 ίντσες.

 1. ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Οι ποδηλάτες τοποθετούνται με τη σειρά την οποία καλούνται στη γραμμή εκκίνησης. Ο αθλητής από μόνος του επιλέγει τη θέση του στη γραμμή.

 1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους τραυματισμού είτε μερικής ή ολικής καταστροφής του εξοπλισμού τους. Για την συμμετοχή στον αγώνα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ.

 1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ

Ο κάθε συμμετέχων είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό του στο μπροστινό μέρος του τιμονιού.

 1. ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της ορεινής ποδηλασίας έχουν προβλεφτεί από τη διοργάνωση για τους αθλητές σημεία ανεφοδιασμού νερού.

 1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η διοργανώτρια αρχή μπορεί να προχωρήσει στην τροποποίηση των διαδρομών αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή να ματαιώσει ή ακόμα και να αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

 1. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, κατά τη διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

 1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.

 

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι κάθε κατηγορίας. Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά την λήξη των αγώνων στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

 

Υπεύθυνος Ποδηλατικής Εκδήλωσης: Μακρυγιάννης Χρήστος, τηλ. 6979973675 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 1. Με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, ο συμμετέχων αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των εκδηλώσεων.
 2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

 

 

ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Διαδρομή κατηγορίας 3-5 ΕΤΩΝ

KIDS DIADROMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδρομή κατηγορίας 6-7 ΕΤΩΝ

JUNIOR DIADROMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδρομή Υπόλοιπων Κατηγοριών

MTB GERAKAS JUNIOR DIADROMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υψομετρικές διαφορές διαδρομών

MTB GERAKAS YPSOMETRIKA

 

 

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top