sfragida

 "ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ." (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα)

Η φιλοσοφία του  «Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα» όπως δηλώνει και το όνομά της κινείται γύρω από τις αθλητικές δραστηριότητες.  Πρόκειται για αθλητική δραστηριότητα κυρίως σε προπονήσεις αλλά και αγώνες ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος, multisports κ.ά.

 

                                                 

LOGO_ΠΔΣ_ΟΔΥΣΣΕΑΣ.jpg   ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ"    

logo

  "Δήμος Αμφίκλειας - Ελατείας"

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας είναι δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αμφίκλειας, Ελάτειας και Τιθορέας. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 493,5 km2 και ο πληθυσμός του 10.922 κάτοικοι, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Έδρα του Δήμου ορίστηκε η Κάτω Τιθορέα.

 

FINOS

 "Πολιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» "

Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από άτομα όλων των ηλικιών από την περιοχή της Κάτω Τιθορέας. Είναι ένας θεσμός που στοχεύει γενικά στη πολιτισμική πρόοδο του τόπου. Η επίτευξη του σκοπού αυτού γίνεται κυρίως με τη διοργάνωση πολιτιστικών δρωμένων, την επιμόρφωση, τον εθελοντισμό, τις εξωραϊστικές δράσεις και με την ενεργοποίηση της νεολαίας κάτω των 18 ετών παράλληλα με την παλιννόστηση των ενηλίκων νέων, φοιτητών και σπουδαστών. Η πρόεδρος του συλλόγου αυτού είναι η Λίγνου Βαμβακούλα Ελένη.

 

KIFISSOS 1 "Α.Π.Σ. Κηφισσός Κάτω Τιθορέα" (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος)

Αποτελεί ένας από τους αρχαιότερους αθλητικούς και όχι μόνο συλλόγους στην περιοχή της  Φθιώτιδας, με τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϋ, Ιδρύθηκε το 1947 και ο τωρινός πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου είναι ο Θανασιάς Θωμάς.

 

SYLL GYN K TITHOREAS"Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας"

Ο Σύλλογος Γυναικών Κ.Τιθορέας ιδρύθηκε το 1984 κι έχει μία επιτυχημένη πορεία στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο είναι: εκθέσεις ζωγραφικής, διαλέξεις επιστημονικού και κοινωνικού περιεχομένου, φεστιβάλ ελληνικών παραδοσιακών χορών, λαογραφικές εκθέσεις, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και άλλα. Η μέριμνα και η φροντίδα για την διατήρηση των παραδόσεων είναι το πρωταρχικό ενδιαφέρον του. Η πρόεδρος αυτού του συλλόγου είναι η Τσουραμάνη Θεοδώρα.

 

logo ΟΦΚΑ

 Ομίλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.) Φθιώτιδας. Μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Εθελοντές - Πολιτική Προστασία.

 

 

 

 

GYN TITHOREAS   SYLLOGOS AG MARINAS1

 

XCP ΓΕΡΑΚΑΣ 2024

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top