1 Day Bike Odyssey

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

road 2 SmallΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και κούρσας στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγώνας κούρσας με μαζική συμμετοχή. Οι αθλητές με σύμμαχο τον καλό καιρό ευχαριστήθηκαν μια γρήγορη διαδρομή 50 km (5x10 km).

road vathro 2 Small

 

Σε μία συναρπαστική κούρσα πρώτος τερμάτισε ο Αργυριάδης Γεώργιος (Τζωρτζόπουλος Bike) με χρόνο 1:17:51, ο Καραγιάννης Ηλίας (Π.Ο. Πατρών) ακολούθησε δεύτερος με χρόνο 1:17:57 και τρίτος τερμάτησε ο Γιαννούτσος Μιλτιάδης (Π.Ο. Πατρών). Την εξάδα της γενικής κατηγορίας συμπληρώνουν οι Αχτύπης Αντώνιος (Π.Ο. Πατρών)- 4ος, Καραθανάσης Σπυρίδων (Π.Ο. Πατρών) -5ος και Μπαζαρόγλου Ανδρέας (Π.Ο. Πατρών)-6ος.

 Μετά το τέλος του αγώνα και τις βραβεύσεις οι αθλητές απόλαυσαν τα γλυκά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του συλλόγου «Αρμονία».

Πριν τον αγώνα road διοργανώθηκε ποδηλατοβόλτα για όλους και ελέυθερο 3km για τα παιδιά. Σε μία ηλιόλουστη διαδρομή μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν ποδηλατώντας. Στον ελεύθερο αγώνα των μικρών πρώτος τερμάτισε ο Πάτσης Θεόδωρος και ακολούθησαν κατά σειρά οι: Χαραλαμπόπουλος Γιώργος, Σταματόπουλος Βάκης, Πάτσης Κων/νος, Γαλάνης Αντώνης, Σπαγκούρος Γιώργος.

volta 1 Small

Την Κυριακή παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις ο καιρός ήταν καλός για την εποχή με μικρή βροχόπτωση που δεν εμπόδισε τους συμμετέχοντες να χαρούν τον αγώνα mtb. Τόσο στη μεγάλη διαδρομή των 44km όσο και στη διαδρομή των 26,5km οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν τα τεχνικά κομμάτια και τα μονοπάτια ενώ το βρεγμένο έδαφος και η λάσπη έκαναν ακόμη πιο συναρπαστικό τον αγώνα!

K L 6761 SmallΝικητής του αγώνα των 44Km αναδείχτηκε ο Καραγιάννης Ηλίας (Π.Ο. Πατρών), 2ος ήρθε ο Παρράς Παναγιώτης (Π.Δ.Σ.ΟΔΥΣΣΕΑΣ), 3ος ο Φλαριώτης Γεώργιος (ΠΔΣ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ/DYNO CYCLES), 4ος ο Παπασάββας Μιχάλης (CYCLAND ‐ QNT), 5ος ο Μυστακίδης Παρασκευάς (PERSIS RACING TEAM), 6ος ο Βιτζηλαίος Βασίλης. Στη διαδρομή των 26,5 km πρώτος τερμάτισε ο Παπαχατζάκης Ιωάννης (Π.Ο. AΡΤΑΣ / TYROLOGOS MULTISPORT TEAM), 2ος ο Καρκαλης Χρήστος (Α.Ε.Κ. ΑΘΗΝΩΝ), 3ος ο Μπούρας Σπύρος (Γ.Π.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ‐ BIKEME.GR), 4ος ο Ταμπαρόπουλος Ερμής (BN ‐ BIKEEXPERT), 5ος ο Μπόρμπολης Μάνος (GO4BIKE ‐Π.Ο.ΑΡΤΑΣ) και 6ος ο Σαρακηνος Μίλτος (S-BIKES ΚΕΡΚΥΡΑ).

 

vathra 44 Small

 Με απόφαση της διοργάνωσης ο αγώνας των μικρών αθλητών που πραγματοποιήθηκε σε διαδρομή των 8km ακυρώθηκε και δεν υπήρξαν βραβεύσεις.  Ο λόγος ήταν ότι γκρουπ μικρών αθλητών προπορεύτηκε πριν δοθεί το ελεύθερο για όλους και σε αντίθεση με τους κανόνες της διοργάνωσης που επιβάλονται για λόγους ασφάλειας. Με λύπη της η διοργάνωση πήρε την απόφαση να μην βγάλει κατάταξη για τη διαδρομή και να δώσει μόνο αναμνηστικά μετάλλια, επηρεάζοντας ακόμη και τους αθλητές που έιχαν σωστή συμπεριφορά. Η απόφαση αυτή ελπίζουμε να είναι ένα μάθημα για όλους, μεγαλύτερης αξίας από τα έπαθλα και τις κατατάξεις. Συγχαρητήρια αξίζουν πάντα σε αυτούς που συμμετείχαν στον αγώνα και επέδειξαν σωστή αθλητική συμπεριφορά καθώς και στις ομάδες PAPADOPOULOS BIKES NAFPAKTOS, S-BIKES ΚΕΡΚΥΡΑ και BNCycling που έδωσαν δυναμικό παρόν στη μικρή διαδρομή!

Μετά τον αγώνα mtb ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών σε όλες τις κατηγορίες καθώς και η βραάβευση των ομάδων με τις περισσότερες συμμετοχές στους αγώνες. Η πολυπληθέσ τερη σε συμμετοχές ομάδα ήταν ο Π.Ο. Πατρών με 34 συμμετοχές! Δεύτερος σε συμμετοχές ο Π.Δ.Σ. Οδυσσέας με 19 συμμετέχοντες αθλητές και τρίτη πολυπληθέστερη ομάδα η BNCycling με 17 συμμετοχές! Η ποδηλατική γιορτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τα νόστιμα εδέσματα των γυναικών του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Γαλατά και του συλλόγου γυναικών Γαλατά «Αρμονία» που προσφέρθηκαν σε όλους τους αθλητές.

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον δήμο Ναυπακτίας και την Τροχαία Μεσολογγίου και όλους όσοι εθελοντικά στήριξαν τον αγώνα και βρέθηκαν στο πλευρό των αθλητών από διαφορετικό πόστο:

- την ομάδα φωτογραφικής κάλυψης "4photography"

- τη Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου

logo mixanes dromou

- την Ε.Ο.Ε.Δ. Ι.Π. Μεσολογγίου που κάλυψε υγειονομικά για 5η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα

OMADA EREYNAS DIASOSHS I P MESOLOGGIOU 1

- τον σύλλογο γυναικών του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Γαλατά

Politistikos sillogos

 

- τον συλλόγου γυναικών Γαλατά «Αρμονία»

- τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Philoxenia- Κιρκινέζος Χρήστος που πρόσφερε στον πρώτο νικήτή της γενικής κατηγορίας στα 44Km δώρο τη διαμονή ενός Σ/Κ!

 

Αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων στο http://mtbxpert.gr/results-galatas-17.html

 

 xorigoi2

 

        

K.Τιθορέα ΜΤΒ & Road Race 2020

ΜΤΒ Γέρακας 2020 Vol.2

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

 

 

 

 

 

 

Scroll to top