ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΔΕΠΑ

http://www.depa.gr/

 


 


To mtbxpert.gr & το Bike Expert σας παρουσιάζουν το πρόγραμμα ποδηλατικών εκδηλώσεων για το 2012:

 

 

  • ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

IMG_4744 (Medium).jpg

 

To «Κυνήγι Θησαυρού» είναι ένα πρωτότυπο event από το Bike Expert. Σε συνεργασία με την  ομάδα του mtbxpert.gr – ειδική πλέον στη διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων- αναλαμβάνει να στήσει μία μεγάλη ποδηλατική, γιορτή γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις.  Το “Κυνήγι Θησαυρού” πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή του Γέρακα, με συμμετοχή όλο και περισσότερων

φίλων της ποδηλασίας από όλες τις γωνιές της πόλης αλλά και τοπικών φορέων, του δήμου, εμπορικών καταστημάτων και εθελοντών. Πάνω από 100 ομάδες έλαβαν μέρος στην πρόσφατη διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

  •  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

IMG_9854 NEW_2_1.jpg

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ποδηλατική βόλτα σχολείων από την Αττική την Κυριακή 27 Μάη.

Περί τους 500 μαθητές Δημοτικών σχολείων κατάκλυσαν τους δρόμους των προαστίων ποδηλατώντας με τη συνοδεία πάντα γονέων, δασκάλων και εθελοντών.Το Bike Expert ήταν εκεί συμβάλλοντας έμπρακτα στην οργάνωση και διεξαγωγή του εγχειρήματος. Η εκδήλωση στόχευε στο να αναδείξει τα οφέλη της ποδηλασίας, τη χαρά του να ποδηλατείς στις αστικές γειτονιές και πάνω από όλα να κινητοποιήσει τους φορείς σχετικά με το αίτημα των παιδιών για περισσότερο χώρο για ποδήλατο στις  γειτονιές της πόλης.

 

  • ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

bolta1_1.jpg

 

Ποδηλατικές διαδρομές για όλους  περιλαμβάνει το στο καλεντάρι του Mtbxpert για το 2012!

Πρόκειται για εκδηλώσεις που ενισχύουν την τοπική ποδηλατική δράση.Το πρόγραμμα περιέχει διαδρομές διάρκειας μίας- μιάμιση ώρας που πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, σε ήσυχες αστικές συνοικίες, κατάλληλες και για μικρά παιδιά που θα ακολουθήσουν με τη συνοδεία των γονιών τους και πάντα με ασφάλεια και προσοχή. 

Μέσα από αυτές τις διαδρομές δημιουργείται μία ποδηλατική παρέα, που ψυχαγωγείται, αθλείται και μαθαίνει ποδηλατώντας!

 

  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΤΒ

ladon.JPG

Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (mtb) που αποτελείται από σειρά πέντε αγώνων σε χωμάτινες ειδικά διαμορφωμένες πίστες. Οι αγώνες συνδιάζουν την αγωνιστική ποδηλασία με άλλες φυσικές δραστηριότητες και εξορμήσεις σε ορεινούς προορισμούς εντός και εκτός Αττικής. Το πλαίσιο στο οποίο διεξάγωνται οι αγώνες είναι αυτό που έχει καθιερωθεί από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του mtbxpert και του Bike Expert όπως το MTB Circuit Γέρακας, το ΛΑΔΩΝΑΣ mountain race και το 5ο Πάρνηθα Adventure Cup. Όλοι οι αγώνες έχουν σχεδιαστεί από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για τις ορεινές δραστηριότητες αλλά και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top