ekkinisi point topoint

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά οι αγώνες «Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road 2020» στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας από το Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ) στις 26 - 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Ένα Σαββατοκύριακο, τρείς διαφορετικοί αγώνες και δεκάδες  αθλητές έδωσαν το παρών απ’ όλη την Ελλάδα σε αυτό το ποδηλατικό event.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε το ΜΤΒ Circuit, με αθλητές όλων των ηλικιών με διασυλλογικές και οπεν κατηγορίες. Ήταν μια απρόβλεπτη μέρα με πολλή βροχή, γεγονός που δυσκόλεψε πολύ αθλητές και διοργανωτές. Αν και υπήρξε πολλή λάσπη  όλα κύλησαν ομαλά και οι αθλητές δεν πτοήθηκαν με πολλές συμμετοχές από διάφορα σωματεία και μη.

ekkinisi circuit

Το απόγευμα της ίδιας μέρα έλαβε χώρα ο 2ος αγώνας του Bike festival, το Road Ανάβαση, με δύο διαφορετικές διαδρομές με κοινό το ανηφορικό κομμάτι.  Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μεγάλες κλίσεις και με έναν αέρα που δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ την κατάσταση όλων. Ωστόσο, και σε αυτό τον αγώνα υπήρξαν πολλές συμμετοχές από σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους  για μια θέση στο βάθρο.

ekkinis road

Τέλος, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, μετά από πολλά χρόνια διοργανώθηκε αγώνας Point to Point με δύο διαδρομές για διασυλλογικές και οπεν κατηγορίες. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός, ο ανταγωνισμός μεγάλος και όλα κύλησαν ομαλά και όμορφα.

ekkinisi point topoint

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  – Π.Ε. Φθιώτιδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) – Π.Ε. Φθιώτιδας και το Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας που η συμβολή τους ήταν καθοριστική.

Επίσης, ευχαριστούμε την ομάδα του Bike Expert και του mtbxpert με τις άριστες τεχνικές γνώσεις τους.  

Ευχαριστούμε ακόμη, όλους τους Συλλόγους της Κάτω Τιθορέας και της Τιθορέας, τους εθελοντές, τους ιδιώτες και φίλους του αθλητισμού και όσους βοήθησαν γενικότερα σε αυτό το ποδηλατικό εγχείρημα, χωρίς τους οποίους τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τα σωματεία που ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα και έλαβαν μέρος στους αγώνες αυτούς.

Eggleozs

Ραντεβού του χρόνου!

Σε λίγες ώρες «έρχονται» τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών.

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top