Bike Odyssey-K.Tithorea

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

Προκήρυξη MTB ΓΕΡΑΚΑΣ 2018 Vol.2

 

Το Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συν διοργάνωση με το Δήμο Παλλήνης και τη συμβολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει το «ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ 2018 Vol.2» - Διασυλλογικό και Open αγώνα ορεινής ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2018 στο Γέρακα. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

 

Τόπος: 716 Οικοδομικό Τετράγωνο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γέρακα-Έβρου-Τρικάλων, Γέρακας Αττικής

 

Διαδρομή: επισυνάπτεται χάρτης στο τέλος της προκήρυξης.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:

 

Έδαφος: Χώμα με σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες.

 

Διαδρομή Open: Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές)

 

- KIDS 3-5 ΕΤΩΝ 5'

- JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ 10'

- ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 8-10 ΕΤΩΝ 15'

- ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 11-12 ΕΤΩΝ 20'

- ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ 30'

- ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ 45’

- ΑΝΔΡΕΣ 19-35, ΑΝΔΡΕΣ 36-50, ΑΝΔΡΕΣ 50+, ΓΥΝΑΙΚΕΣ 40'

 

Διαδρομή Μμ-ΜΜ-ΠΠ-ΠΚ-Π-Κ: Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές)

 

- ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ 15'

- ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ 20'

- ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ 30'

- ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ 45’

- ΑΝΔΡΩΝ 50'

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Κυριακή 18/11/2018:

 

• Από τις 08.00: Άνοιγμα Γραμματείας. Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του αγώνα. Επιβεβαίωση συμμετοχών τουλάχιστον 60' πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.

• 08.30-09.30: Επίσημη προπόνηση (με αγωνιστικό αριθμό)

• 10.00: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ (15')

• 10.20: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11-12 ΕΤΩΝ (20')

• 10.45: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ (30')

• 11.20: KIDS 3-5 ΕΤΩΝ(5')

• 11.30: JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ (10')

• 11.45: ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ (45')

• 12.30: ΑΝΔΡΩΝ (50') (Διασυλλογικός)

• 13.25: ΑΝΔΡΕΣ 19-35 ΕΤΩΝ, ΑΝΔΡΕΣ 36-50 ΕΤΩΝ, ΑΝΔΡΕΣ 50+ ΕΤΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ (40') (Open)

• 14.30: Απονομές όλων των αγώνων/κατηγοριών

 

Συμμετοχή:

 

Για τους Διασυλλογικούς αγώνες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Εθνικό δελτίο σε ισχύ για το 2018 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Για τους αγώνες ΟΠΕΝ. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και έφηβοι 3 έως 18 ετών και ενήλικες, είτε διαθέτουν είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζουν ορεινή ποδηλασία και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από έναν κηδεμόνα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής – Παράβολο – Καλύψεις: Για τους Διασυλλογικούς: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται στην συνημμένη δήλωση συμμετοχής σωματείων, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, καθώς επίσης το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του εκπροσώπου και του προπονητή του Συλλόγου. Για τους αγώνες ΟΠΕΝ: είναι υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται Προκειμένου για συμμετέχοντες, γεννημένους το 2001 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνονται δεκτές ως την ΠΕΜΠΤΗ 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00 μετά μεσημβρίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bncycling ή στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Παράβολο Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες: OPEN, καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής 5€ ανά αθλητή για την κατηγορία KIDS 3-5 ΕΤΩΝ και JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ και 10€ ανά αθλητή για τις κατηγορίες λοιπές open κατηγορίες. Για κατηγορίες που θα λάβουν μέρος στους διασυλλογικούς δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής. Το αντίτιμο καταβάλλεται ατομικά στην Γραμματεία, κατά την παραλαβή των αριθμών του κάθε αθλητή. Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές.

 

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον έξι ποδηλάτες (-ισσες). Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

 

Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

 

Βραβεύσεις κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο

Ο 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο.

Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.

Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.

Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος μετάλλιο.

 

Γραμματεία - Τεχνικό συνέδριο: H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30 πλησίον της εκκίνησης. Το τεχνικό συνέδριο των αρχηγών των ομάδων θα γίνει στις 09:00 στο χώρο της Γραμματείας. Οι ποδηλάτες θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριών μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων. Οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην κατηγορίες ΟΠΕΝ, θα πρέπει να προσέλθουν με αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας καθώς και με Ιατρική βεβαίωση δυνατότητας άθλησης εκδιδόμενης εντός του 2018.

 

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα - Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ορεινή ποδηλασία.

 

Τροφοδοσία/Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς / μηχανικούς της κάθε ομάδας. Ο χώρος αυτός θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο και η παραμονή εντός του χώρου επιτρέπεται μόνο για διαπιστευμένους συνοδούς/προπονητές.

 

Ιατρική υποστήριξη: Ο διοργανωτής θα παρέχει Ιατρό και Πρώτες Βοήθειες σε όποιον ποδηλάτη χρειαστεί.

 

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.

 

Οι διοργανωτές δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

 

 

pista diadromis

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

 

 

 

 

 

 

Scroll to top