Νέα-Ανακοινώσεις_2020

ΑΝΑΔΕΙΞΗ

Μπορεί να αργήσαμε λίγο ωστόσο, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, θα θέλαμε να κάνουμε ξεχωριστή βράβευση, έστω και ψηφιακή,  στους αθλητές που συμμετείχαν σε όλο το Bike Festival στην Κάτω Τιθορέα.

Περισσότερα...

logo ΟΦΚΑ

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την καθοριστική συμβολή του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.) της Φθιώτιδας στην ποδηλατική εκδήλωση "Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road 2020" που διεξήχθει  26 και 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας. Η παρουσία τους ήταν εξέχουσας σημασίας και τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια τους και την παρουσία τους με 20 πιστοποιημένους εθελοντές και Ιατρό.

Περισσότερα...

result

Αναρτήθηκαν όλα τα αποτέλεσματα των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν 26 και 27  Σεπτεμβρίου 2020 στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας από το Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.).

Στον σύνδεσμο εδώ μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά.

Περισσότερα...

ekkinisi point topoint

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά οι αγώνες «Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road 2020» στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας από το Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ) στις 26 - 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερα...

ανακοινωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα νούμερα σας για τους αγώνες "Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road 2020" από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Κάτω Τιθορέα.

Περισσότερα...

μασκα

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε, ότι λόγω και των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με τον Covid-19 και επειδή τα μέτρα εντίνονται όλο και περισσότερο, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους της διοργάνωσης και η τήρηση των αποστάσεων απ' όλους (διοργανωτές, αθλητές, γονείς, εθελοντές). Πρέπει να αποφεύγεται κάθε συνωστισμός και τα σωματεία να εξυπηρετούνται μόνο μέσω των αρχηγών τους.

Περισσότερα...

noumero

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου μπορείτε να παραλάβετε το νούμερο σας για τη συμμετοχή σας στους αγώνες "Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road 2020" από το κατάστημα Bike Expert (Αγ. Ι. Θεολόγου 31, Γέρακας, 2106613120) σε ώρες 10:00 - 18:00.

Περισσότερα...

IMG 0239

Άνοιξαν οι online δηλώσεις συμμετοχής για τις ΟΠΕΝ κατηγορίες για τους "Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road αγώνες 2020", που θα διεξαχθούν 26 - 27 Σεπτεμβρίου 2020, στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας.

Μπορείτε να βρείτε την online δήλωση συμμετοχής εδώ.

Περισσότερα...

euelontes

Για άλλη μια φορά η συμβολή των εθελοντών είναι καθοριστικής σημασίας.

Περισσότερα...

ΜΤΒ Γέρακας 2021 Vol.2 (XCC) & XC Cyclo Cross

Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

 

 

 

 

 

 

Scroll to top