Νέα - Ανακοινώσεις

road 2 SmallΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και κούρσας στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγώνας κούρσας με μαζική συμμετοχή. Οι αθλητές με σύμμαχο τον καλό καιρό ευχαριστήθηκαν μια γρήγορη διαδρομή 50 km (5x10 km).

Περισσότερα...

accu weather 17

   Καλή θερμοκρασία, νεφώσεις  και πιθανότητα βροχής δίνουν αυτή τη στιγμή τα site των καιρικών προγνώσεων για το διήμερο του αγώνα. Σύμφωνα με το www.accuweather.com το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια, καλή θερμοκρασία και λίγες νεφώσεις ενώ την Κυριακή η θερμοκρασία θα συνεχίσει να είναι καλή, θα υπάρχουν νεφώσεις και ίσως περίοδοι βροχής.

Περισσότερα...

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του αγώνα:

Περισσότερα...

Ποια ομάδα θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα; Αυτό θα το μάθουμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν η μάχη συνεχίζεται! Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη των ομάδων ως τώρα:

Omades 02

Περισσότερα...

kairos galatas

  Καλός προβλέπεται ο καιρός τόσο για την εβδομάδα που έρχεται όσο και για το διήμερο του αγώνα, 18-19 Φεβρουαρίου. Η σημερινή πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες δείχνει ηλιοφάνεια, καλή θερμοκρασία και απουσία βροχοπτώσεων. Το διήμερο του αγώνα η θερμοκρασία αναμένεται καλή με ήλιο και λίγες νεφώσεις που θα διευκολύνουν τους αγωνζόμενους!

Συνεχίζεται η μάχη για τη πολυπληθέστερη ομάδα στο Γαλατάς Mtb & Road Race 2017 καθώς περνάνε οι μέρες και οι συμμετοχές αυξάνονται. Για την πρώτη θέση κονταροχτυπιούνται ο Ποδηλάτικός Όμιλος Πατρών και η BN/Bike Expert team ενώ ακολουθεί η S-Bikes Κέρκυρα που είναι προς το παρόν 3η σε συμμετοχές! 

Οι συμμετοχές κλείνουν την Κυριακή 12/02/2017 οπότε υπάρχει ακόμη χρόνος για αλλαγές!

omades galatas 17

 

Η ομάδα των φωτογράφων, γνωστοί και ως "4photography", δίνει και φέτος το παρόν στον αγώνα "Γαλατάς Mtb & Road Race 2017".

Περισσότερα...

 

Οι συμμετέχοντες στο Γαλατάς Mtb& Road Race 2017 θα απολαύσουν παραδοσιακές τοπικές γεύσεις φτιαγμένες από τα έμπειρα χέρια των γυναικών του Γαλατά.

Περισσότερα...

Η Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου και η ομάδα Motocross Ευηνοχωρίου επιστρέφουν και φέτος για να στηρίξουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγώνα "Γαλατάς Mtb & Road Race 2017"!

Περισσότερα...

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου θα καλύψει υγειονομικά για 5η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα “Γαλατάς Road & Mtb Race” στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017.

 

 

 

Περισσότερα...

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top