Την Κυριακή 26.06.2016 έλαβε χώρα το τελευταίο στάδιο του Bike Odyssey αλλά και το 1-Day Bike Odyssey. O καιρός ήταν ιδιαίτερα καλός πάρα τις ανακοινώσεις των μετεωρολόγων για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή.  Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:30 για τους 8ήμερους και τους 3ήμερους και στις 12:08 για τους μονοήμερους αθλητές μας. Αφήνοντας πίσω την Άνω Χώρα ο τελευταίος προορισμός μας, η πανέμορφη Nαύπακτος σε μια διαδρομή με συνολική απόσταση 51.69χλμ και υψομετρικές διαφορές 1.046 μ.

Οι αθλητές ξεκίνησαν με 1.5χλμ ασφάλτινου δρόμου με συνοδεία της Τροχαίας Ναυπάκτου και ύστερα δόθηκε το ελεύθερο. Το στάδιο αν και μικρότερο σε χλμ ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό αφού είχε τρία τεχνικά μονοπάτια, με το τρίτο να είναι και το πιο δύσκολο.

 

Για τον 8ήμερο αγώνα, οι 5 πρώτες ομάδες αποσπάστηκαν από τις υπόλοιπες από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα. Υπήρξε αρκετά ανταγωνιστική ατμόσφαιρα και πραγματική μάχη μεταξύ τους. Αναφερόμαστε στους Old Cranks, Electriv rev by Helma, Π.Σ. Ξάνθης «Ο Πήγασσος» JFR και www.vita4you.gr. Τελικώς η ομάδα Old Cranks με τον Κωνσταντινίδη και τον Παπαδόπουλο κέρδισαν επάξια την θέση του μεγάλου νικητή, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια αφού κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι από όλους, τριήμερους και μονοήμερους αθλητές παρόλη την κούραση των προηγούμενων ημερών.  Δείτε τα αποτελέσματα της Γενικής Κατάταξης του 8ήμερου αγώνα.

 

Στον 3ήμερο αγώνα, η κλασική πρώτη τριάδα ήταν οι ομάδες Cycleland/Cyclist.gr, και οι δύο ομάδες από τον ΝΠΟ Χαλκίδας, στη τέταρτη θέση έγινε η έκπληξη από την ομάδα «Ταμπαρόπουλοι Α.Ε.» που αποτελούνται από πατέρα και γιο ενώ και στις επόμενες θέσεις έγιναν κάποιες ανακατατάξεις σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Δείτε τα αποτελέσματα της Γενικής Κατάταξης του 3ήμερου αγώνα.

Στον μονοήμερο αγώνα, πήραν εκκίνηση τελικά 45 αθλητές. Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Τσάκαλος Αναστάσιος, στη δεύτερη θέση ο Μπαντούνας Ανδρέας και στην τρίτη θέση ο Άνθιμος Κωνσταντίνος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του μονοήμερου αγώνα.

Το κλίμα στην Ναύπακτο ήταν γιορτινό! Πλήθος κόσμου έσπευσε να δει και να χειροκροτήσει τους αθλητές. Το χορευτικό τμήμα του Λ.Π.ΧΟ.Ν. «Ο Ανεμογιάννης» του Ν.Ζωργιού χόρεψε παραδοσιακούς χορούς. Μουσικές, γέλια, ευφημισμοί για τους τερματισμούς! Μετά τους τερματισμούς ακολούθησαν οι απονομές. Αγκαλιές, φιλιά και ένα καινούριο ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Ευχαριστούμε για την μεγάλη υποστήριξη τον Δήμο Ναυπάκτου, την Τροχαία Ναυπάκτου, το Λιμενικό Ναυπάκτου, το Δασαρχείο Ναυπάκτου και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Προβάλλω τη Ναυπακτία».

XCP ΓΕΡΑΚΑΣ 2024

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top