Γαλατάς Mtb-Road Race

Bike Odyssey

3-Days North Odyssey

3-Days South Odyssey

MTB Γέρακας 2017


geniki 1 day north

Νικητής ο Ζύλης Πέτρος στο 1- Day North Odyssey και ο Ντρέλλιας Γεώργιος στο 1-Day South Odyssey.
Μία μικρή δόση ενός ποδηλατικού έπους πήραν οι αθλητές των μονοήμερων αγώνων που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με το πρώτο και το τελευταίο στάδιο του αγώνα.


zylisΣτο 1-Day North Odyssey που πραγματοποιήθηκε στις 18/6/2017, οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν στη διαδρομή του πρώτου σταδίου του αγώνα, από την Σμίξη Γρεβενών στο Μέτσοβο.

Σε μία εκπληκής φυσικής ομορφιάς διαδρομή 78,5 χιλιομέτρων, τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Ζύλης Πέτρος με 4:15:26. Ακολούθησε ο Χρήστος Δήμου στη δεύτερη θέση ενώ ο Κατσαβός Χρήστος συμπλήρωσε την τριάδα. Στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε ο Γκουντης Αναστάσιος, με τους Παπαδόπουλο Στέργιο και Κωστόπουλο Βασίλη να ακολουθούν στην 5η και 6η θέση.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα: http://mtbxpert.gr/results-bo-north-17.html

 

 


8th stage 6   Το 8ο και τελευταίο στάδιο του οχταήμερου αγώνα ξεκίνησε από την Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας.

  Στους ήδη υπάρχοντες αθλητές των πολυήμερων αγώνων ήρθαν να προστεθούν αυτοί του 1-Day South Odyssey. Στον 1ήμερο αγώνα την πρώτη θέση αλλά και την πράσινη φανέλα του νικητή κέρδισε ο Ντρέλλιας Γιώργος με χρόνο 02:33:03, τη δεύτερη θέση ο Μιχελάκης Γιώργος και την τρίτη θέση ο Φακάζης Κώστας με χρόνο. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Γιάνναρος Γιάννης, και την εξάδα συμπλήρωσαν οι Δουκατάς Χρόνης (5ος) και Μαστροκούκος Μιχάλης (6ος).

  Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα: http://mtbxpert.gr/results-bo-south-2017.html

Γαλατάς Mtb-Road Race 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒikeΟdyssey 2017

bike odyssey17

Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Mourkos Rent Rooms

Romalea's Apartments

logo romaleasX1

Philoxenia Apartments

 

 

 

 

 

 

Scroll to top