Γαλατάς Mtb-Road Race

Bike Odyssey

3-Days North Odyssey

3-Days South Odyssey

MTB Γέρακας 2017


geniki 1 day north

Νικητής ο Ζύλης Πέτρος στο 1- Day North Odyssey και ο Ντρέλλιας Γεώργιος στο 1-Day South Odyssey.
Μία μικρή δόση ενός ποδηλατικού έπους πήραν οι αθλητές των μονοήμερων αγώνων που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με το πρώτο και το τελευταίο στάδιο του αγώνα.

Περισσότερα...

 

Ο μονοήμερος αγώνας 1-Day North Odyssey θα ξεκινήσει από τη Σμίξη Γρεβενών και θα καταλήξει στο Μέτσοβο. Στην ουσία πρόκειται για έναν μαραθώνιο 70km περίπου που θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ποδηλατήσουν μία από τις πιο όμορφες διαδρομές ολόκληρου του 8ήμερου αγώνα. Ιδιαίτερα το πέρασμα από τον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου, γνωστό ως Βάλια Κάλντα, είναι αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

 

 

Περισσότερα...

BO 1 day 2017  Άνοιξαν επίσημα οι εγγραφές για τα "1-Day South Odyssey" και "1-Day North Odyssey", τους μονοήμερους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του πιο δύσκολου αγώνα mtb, του οχταήμερου "Bike Odyssey"!

  Πρόκειται για δύο μονοήμερους αγώνες ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθούν παράλληλα με το 1ο και το 8ο στάδιο του οχταήμερου αγώνα, αντίστοιχα. Οι αγώνες αυτοί θα είναι ανεξάρτητοι του 8ήμερου Bike Odyssey και η δήλωση είναι ατομική (δεν απαιτείται ο σχηματισμός ομάδων των 2 αθλητών). Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες:

Περισσότερα...

Γαλατάς Mtb-Road Race 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒikeΟdyssey 2017

bike odyssey17

Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Mourkos Rent Rooms

Romalea's Apartments

logo romaleasX1

Philoxenia Apartments

 

 

 

 

 

 

Scroll to top