Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

MTB ΤΙΘΟΡΕΑ

MTB Γέρακας Vol.2

Κατόπιν αιτήματός σας, δίνεται παράταση έως την Πέμπτη 22/2 για τις online εγγραφές που αφορούν τους open αγώνες του Γαλατά.

weather report

Ο καιρός στο Γαλάτα το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου δείχνει να έχει σύννεφα και ασθενείς βροχές. Γενικά η πρόβλεψη του καιρού αλλάζει ώρα με την ώρα οπότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο και έτσι οι εργασίες της διοργάνωσης συνεχίζουν κανονικά.


Άνοιξαν επίσημα οι εγγραφές για το «Γαλατάς Mtb & Road Race 2018», τον αγώνα που έχει γίνει πια θεσμός!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018 στην περιοχή του Γαλατά του δήμου Ναυπακτίας και έρχεται πιο ανανεωμένος από ποτέ!

Οι αλλαγές στους αγώνες έχουν ανακοινωθεί ήδη στην Προκήρυξη, ενώ η ομάδα του Mtbxpert εργάζεται πυρετωδώς για την προετοιμασία των διαδρομών.

Μην χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή τώρα!

 

Κατόπιν αιτήματος κάποιων αθλητών να συμμετάσχουν με ηλεκτρικά ποδήλατα στον αγώνα ΜΤΒ του Γαλατά την Κυριακή 25/02/2018, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με ηλεκτικά ποδήλατα στην Μικρή Διαδρομή των 30km.

Εάν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός αθλητών, θα υπάρξει και απονομή ως κατηγορία.

Επειδή δεν υπάρχει η επιλογή της κατηγορίας “E-bikes” στη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούνται όσοι αθλητές δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά να ενημερώσουν με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ότι επιθυμούν να ενταχτούν στην κατηγορία “Ε-Bikes”.

Σε λίγες μέρες ανοίγουν οι εγγραφές για τον χειμωνιάτικο αγώνα "Γαλατάς ΜΤΒ & Road Race 2018".

Θα υπάρξουν αλλαγές στην προκήρυξη του αγώνα.

Μέινετε συντονισμένοι...

 

 

 

 

 

 

Scroll to top