proti.jpg
 
Με επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το 1ο ΜΤΒ CIRCUIT Γέρακα. Τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί εδώ και λίγες εβδομάδες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι που έφτασαν στο Γέρακα από πολλά σημεία της Αθήνας αλλά και από περιοχές εκτός Αττικής. Με την ευκαιρία του πρώτου circuit ορεινής ποδηλασίας στο Γέρακα πραγματοποιήθηκαν και τα άτυπα εγκαίνια του ΜΤΒ –XpertRACINGPARK ΓΕΡΑΚΑΣ, ενός ποδηλατικού -και όχι μόνο πάρκου- που θα περιέχει τη χωμάτινη πίστα και χώρους πρασίνου και αναψυχής.
 
Σημαντική ήταν η απήχηση που είχε η διοργάνωση, με εξήντα αθλητές στις κατηγορίες αντρών,  πενήντα συμμετέχοντες στη Fun και με μικρή αλλά σημαντική παρουσία και στις γυναίκες. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά ηλικίας 8-13, τα οποία με χαρακτηριστική υπομονή περίμεναν για να απολαύσουν τον δικό τους αγώνα!
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, μετά από τον προκριματικό και τους 2 ημιτελικούς, στον τελικό έγινε μεγάλη μάχη για τις πρώτες θέσεις! Πρώτος όλων, ο Καλογερόπουλος Γρηγόρης (BNCycling), που με εκπληκτική απόδοση καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και στην γενική κατάταξη. Στη δεύτερη θέση της γενικής και Α1 πλασαρίστηκε ο Πετρίδης Θοδωρής (Α.Ο. Παράδεισος) ενώ στη τρίτη θέση ακολούθησε ο Μυλωνάς Χρήστος (GBF) καταλαμβάνοντας παράλληλα την πρώτη θέση στην Α2. Την εξάδα της γενικής κατάταξης συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Σπαγγούρος Άλκης (BNCycling- 2ος  Α2), Καρανάσης Κωνσταντίνος (3ος Α1) και Κοντολάτης Αλέξανδρος (ClickaGift -3ος Α2). Στην κατηγορία των γυναικών οι Αναστασίου Μαρίνα (ΕΟΣ Αχαρνών )και Μανωλη Σοφία τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους ενώ στους Fun την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Πολυκανδριώτης Ι., Παπαϊωάννου Γ., Σαρρής Α., Μπρατσάκης Π., Ματιάτος Χ., Σαρρής Π.
 
Τέλος, στους παίδες όπου το πάθος και ο ενθουσιασμός δεν έλειψε, οι Λεούσης Π., Δανιήλ Γ., Θεοχαρόπουλος Ε., Λιούτας Κ., Λάλος Μ., Ζαφειροπούλου Β. κατέλαβαν κατά σειρά τις πρώτες έξη θέσεις στην κατηγορία 10-13 και οι Κουκουράβας Α., Κωστόπουλος Α., Αηδονόπουλος Ι., Αρβανίτου Ν., Αρβανίτου Γ., και Στεφανάι Λ. τις αντίστοιχες στην κατηγορία 8-10.
 
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή, τους χορηγούς και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, αλλά και να ζητήσουν συγνώμη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Η υπόσχεση που δίνεται είναι πως το 2ο MtbCircuit Γέρακα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

XCP ΓΕΡΑΚΑΣ 2024

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top