Χαιρετισμός Δήμαρχου Δήμου Ναυπακτίας

Ο δήμος Ναυπακτίας υποδέχεται στις 10-11 Σεπτεμβρίου ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για την περιοχή, το «1st Nafpaktos Challenge2016 ». Ο δήμος Ναυπακτίας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει όλους τους αθλητές και να στηρίξει την προσπάθεια της διοργάνωσης ως συνδιοργανωτής.

Οι πανέμορφες περιοχές της Ναυπάκτου και των γύρω περιοχών, η θέα της Γέφυρας Ρίου-Αντίρριου και η φιλόξενη πόλη μας θα αποτελέσουν το ιδανικό μέρος για την πραγματοποίηση του αγώνα

Καλώ όλους τους φίλους του αθλήματος, τους δημότες, τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν και να ενισχύσει ο καθένας από την πλευρά του τη διοργάνωση. Το «1st Nafpaktos Challenge» θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για όλους!

Με εκτίμηση,

Λουκόπουλος Παναγιώτης

 

Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Ναυπακτίας

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να φιλοξενούμε για 1η χρονιά αυτό το μοναδικό event που θα επιθυμούσαμε να γίνει θεσμός. Ο Δήμος στέκεται δίπλα στην διοργάνωση του αγώνα ως συνδιοργανωτής και καταβάλλοντας τις ανάλογες προσπάθειες ώστε όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές αλλά και οι επισκέπτες να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον τόπο μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

Με εκτίμηση,

Σύψας Ιωάννης

 

Χαιρετισμός mtbxpert

Αθλητές & φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο «1st Nafpaktos Challenge2016 »-αγώνας multisports που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Σεμπτεμρίου στην περιοχή του δήμου Ναυπακτίας.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο και θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβει κάποιος μέρος σε ατομικό ή σε ομαδικό επίπεδο.

Θα υπάρχουν δύο διαδρομές: μία ολυμπιακή και μία sprint. Επίσης, θα υπάρχει και ειδική διαδρομή για παιδιά. Όλες οι διαδρομές θα διεξαχθούν μέσα στην όμορφη πόλη της Ναυπάκτου.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν συναρπαστικούς αγώνες σε τοποθεσίες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί από την ομάδα των mtbxperts, ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για τις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και πραγματοπιοίειται με την συνδιοργάνωση του δήμου Ναυπακτίας.

Ευελπιστούμε πως το ''1st Nafpaktos Challenge 2016'' θα ικανοποιήσει όλους τους συμεττέχοντες .


Με εκτίμηση,
Χρήστος Μακρυγιάννης